Tuesday, October 23, 2012

ADEK ANGKAT?? PERLU KE??

Assalamualaikum korang! hehe, rase lama gila tak mencoret disini.. siyesly banyak benda yang berlaku sekarang, guest what?? i'm single again! hailaaa penat la berchenta, pastu single.. pastu chenta lg pastu single, puih la! menghabiskan borasss jo!! lagu-lagu chenta sekarang sangatlah annoying di pendengaran aku... nak hidup mati bersama.. nak setegok air chenta.. hidup pon da tak tentu arah.. apekan lagi nak mati sama-sama.. siyesly puih!! hahaha

Dan satu benda yang annoying.. bila seseorang nak menjadi adik angkat aku.. what de hell umo ko da 21 kot... ko ade abang, ade kakak, lagi mau aku ka?? tak payahla... kate jerla ko da tangkap chenta ngan aku.. muahahaha!! tak perlu nak selindung menjadikan aku seseorang yang terangkat-angkat ;p  Adik-adik aku yang tiga orang tu pon aku tak terjaga lagi maw tambah lagi sorang.. tak payah.. again.. puih! tak payahla dik non.. ahkak ni baru patah hati.. tak perlu la nak mematahkan lagi haha.. ko jd jerla skandal ahkak.. anak ikan pon anak ikan laaa.. janji boleh ratah, nyum!

p/s~ Aku rasa baru aku taw kot perasaan putus chenta tu camna.. siyesly aku rasa diri aku yang psiko sekarang.. bila bukak fb aku rasa aku nak stalker die... bile bukak twitter, lagi la aku nak stalker dia.. dan dan tu pulakkk laaa ko buat public twitter ko kan.. sedapla aku membaca.. pastu sendiri yang sakit hati.. macam takde keje pulak aku ni... -_-"

p/s2~ Kepada awak.. saya nampak awak bahagia.. jadi saya doakan semoga saya pon bahagia dengan kehidupan saya, amin!

p/s3~ Setiap yang berlaku ada hikmah... Aku tau aku cukup tabah nak mengharunginya... kalau tak Allah S.W.T takkan uji aku macam ni :D  INGATLAH ALLAH SENTIASA ADA BERSAMA.. BUKANKAH DENGAN MENGINGATI ALLAH HATI AKAN MENJADI TENANG? :))

3 comments:


  1. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  2. ehee thanks! ya bisa kuat, kerna kita mampu kan? :D

    ReplyDelete
  3. Kalau Tak kenal maka tak Cinta...
    Ia indah plus menyakitkan......but its love....:)

    ReplyDelete



MySpace Layouts
MySpaceLayouts